Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16639
Title: Навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт для студентів за спеціальністю 016. Спеціальна освіта з дисципліни «Основи патології з генетикою»
Authors: Arnautova, Larysa Valentynivna
Арнаутова, Лариса Валентинівна
Keywords: основи патології з генетикою
методичні рекомендації
внутрішня обробка приміщення
дитячий дитячий церебральний параліч
неврологічні симптоми
харчування
дослідження осанки
працездатність серцево-судинної системи
Issue Date: 2023
Publisher: Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Арнаутова Л. В. Навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт для студентів за спеціальністю 016. Спеціальна освіта з дисципліни «Основи патології з генетикою» / Л. В. Арнаутова. - Одеса: видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2023. – 21 с.
Abstract: Основною метою дисципліни "Основи патології з генетикою" є опанування студентами загальних знань з медико-біологічних основ генетики, загальної патології і невропатології, що дозволить майбутнім фахівцям оволодіти методами своєчасної діагностики і корекції різних форм порушень фізичного і розумового розвитку та застосовувати отримані знання в корекційно-реабілітаційної роботі з особливими дітьми. Представлений навчально-методичний посібник включає в себе навчальний матеріал з виконання лабораторних робіт по всіх розділах дисципліни «Основи патології з генетикою». У кожній роботі вказана мета заняття, дані питання для самостійної підготовки, методичні описи до виконання лабораторних робіт. В кінці навчально-методичного посібника наведено список основної та додаткової навчальної літератури за даними темами. У процесі самостійного вивчення і виконання лабораторних робіт студенти можуть осмислити і закріпити теоретичний матеріал, необхідний для засвоєння вивчення дисципліни «Основи патології з генетикою».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16639
Appears in Collections:Кафедра дефектології та фізичної реабілітації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arnautova Larysa Valentynivna.pdf752.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.