Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16625
Title: Жива математика на уроках алгебри 8-го класу: формування життєвих компетентностей
Authors: Задоріна, Ольга
Keywords: уроках алгебри
формуванню життєвих компетентностей
компетентнісно-орієнтовані завдання
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Задоріна О. Жива математика на уроках алгебри 8-го класу: формування життєвих компетентностей / О. Задоріна // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 44-47..
Abstract: Компетентнісно-орієнтовані завдання можуть використовуватися на уроках різних типів: вивчення нового матеріалу, закріплення знань, комплексного застосування знань, узагальнення та систематизації знань, урок контролю, оцінки і корекції.На уроках вивчення нового матеріалу за допомогою компетентнісно-орієнтованої завдання можна створити умови для формування понять, виведення і засвоєння формул. На уроках комплексного застосування знань за допомогою компетентнісно-орієнтованих завдань можна сформулювати проблему, задачу, яку необхідно вирішити впродовж уроку. В якості домашнього завдання можна запропонувати завдання, які школярі можуть вирішувати разом з батьками. Як показало вивчення досвіду роботи вчителів математики, компетентнісно-орієнтовані завдання можуть використовуватися на уроках різних типів: вивчення нового матеріалу, закріплення знань, комплексного застосування знань, узагальнення та систематизації знань, контролю, оцінки і корекції.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16625
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zadorina.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.