Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16619
Title: Особливості навчального посібника для 1 класу ЗЗСО «Математика» Світлани Скворцової та Оксани Онопрієнко
Authors: Скворцова, Світлана Олексіївна
Скворцова, Светлана Алексеевна
Skvortsova, Svitlana Oleksiivna
Keywords: навчальний посібник з математики для 1 класу
навчальні зошити з математики
посібник С. О. Скворцової та О. В. Онопрієнко
дистанційне навчання з математики
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Скворцова С. О. Особливості навчального посібника для 1 класу ЗЗСО «Математика» Світлани Скворцової та Оксани Онопрієнко / С. О. Скворцова // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 33-35..
Abstract: Багато вчителів навчає учнів за навчальними зошитами С.О. Скворцової та О.В. Онопрієнко ще з 2012 року, і навіть після видання підручників, все одно використовують навчальні зошити. Отже, цей навчальний посібник був першим виданням, яке поєднує в собі і підручник і зошит з друкованою основою. Тому він і називається навчальним! У навчальному посібнику С.О. Скворцової та О.В. Онопрієнко 2022 року, збережено методичну систему перевірену часом, всі підходи і засоби, які допомагають вчителю організовувати навчання і досягати високих результатів, а ще й враховано сучасні реалії – реалії навчання під час карантину та під час війни. Нове видання максимально адаптоване для застосування в різних формах навчання – офлайн і онлайн. Під час організації дистанційного навчання вчитель може не лише демонструвати учням сторінки посібника, а й так би мовити оживити його завдання, запропонувавши учням виконати інтерактивні вправи, а стовривши віртуальний клас ще й отримати учнівські результати. Електронний додаток може використовуватися як за наявності, так і за відсутності інтернет-з'єднання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16619
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skvortsova Svitlana Oleksiivna.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.