Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16613
Title: Наступність у формуванні умінь здобувачів освіти працювати з даними
Authors: Карапузова, Н. Д.
Keywords: принцип наступності
загальна середня освіта
робота з даними
дидактичні принципи
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Карапузова Н. Д. Наступність у формуванні умінь здобувачів освіти працювати з даними / Н. Д. Карапузова // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 21-23.
Abstract: Принцип наступності є одним з основних дидактичних принципів. Він передбачає встановлення тісних зв’язків між різними складниками системи освіти, зокрема, між початковою освітою та адаптаційним циклом базової середньої освіти. На принципі наступності побудовано основні положення Державного стандарту базової середньої освіти, які відображено в його меті і є суголосними до Державного стандарту початкової освіти.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16613
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
N. D. Karapuzova.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.