Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16603
Title: Методологічні аспекти наукового пошуку і творчості. Змістовий модуль 1. Наука і творчість у царині філософського осмислення: методичні рекомендації для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти
Authors: Петінова, Оксана Борисівна
Petinova, Oksana Borysivna
Keywords: методологічні аспекти пошуку
методологічні аспекти творчості
методичні рекомендації з філософії
наукове знання
філософське осмислення
суспільне життя
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Петінова О. Б. Методологічні аспекти наукового пошуку і творчості. Змістовий модуль 1. Наука і творчість у царині філософського осмислення: методичні рекомендації для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти / О. Б. Петінова. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. - 34 с.
Abstract: Сучасна наука досліджує не лише конкретні проблеми своєї галузі знання, але й звертається до методологічних та філософських проблем, прагне зрозуміти природу самої пізнавальної діяльності та форм наукового знання, що є необхідним для усвідомлення перспектив розвитку науки, до якої належить вчений, вміння виокремлювати інтегральні проблеми в системі інших галузей знань, розуміння можливостей розвитку методологічного та понятійного апарату у зв’язку з сучасними підходами. Методичні рекомендації призначені для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 033 Філософія. Вміщують матеріал щодо специфіки дисципліни, особливостей опрацювання теоретичного курсу, літературних джерел, виконання індивідуальних і самостійних завдань, підготовки до практичних занять, містять список літератури, тощо.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16603
Appears in Collections:Кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petinova Oksana Borysivna.pdf972.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.