Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16532
Title: Свобода у творчості Ліни Костенко
Authors: Кравченко, Ульяна
Keywords: свобода у творчості Л. Костенко
честь і гідність
громадянський обов'язок
воля
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Кравченко У. Свобода у творчості Ліни Костенко / У. Кравченко // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 190-192.
Abstract: Ліна Костенко – перлина сучасної української літератури. Її твори не лише цікаві та влучні, а й глибоко актуальні. Уже багато років вона залишається справжнім борцем з неправдою, показовістю, пристосуванством, а зброя її – твори. Вона вміє зачепити, змусити думати, мріяти та діяти. Вона не тільки гарна поетеса, а й справжній філософ. Свобода – одна з основних філософських категорій, що характеризують сутність людини та її буття, що полягає в здатності людини мислити і діяти відповідно до своїх уявлень і бажань, а не в результаті внутрішнього чи зовнішнього примусу.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16532
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kravchenko 2023.pdf300.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.