Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16529
Title: Цінності сучасного українського суспільства
Authors: Ганжа, Аліна
Keywords: цінності українського суспільства
українське суспільство
студенська молодь
державотворчі процеси
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Ганжа А. Цінності сучасного українського суспільства / А. Ганжа // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 180-183.
Abstract: Цінності українського суспільства формувалися століттями на постійній боротьбі за наші інтереси, тому наше минуле сформувало теперішнє, а те, що ми робимо зараз змінить майбутнє. Підручник з історії це не просто книга, по котрій діти в школі пишуть контрольні роботи, – це доказ сміливості української нації та відображення цінностей наших предків, які ми поділяємо і зараз. Як приклад – Революція на граніті 1990 року, де рушійною силою була студентська молодь київського ПТУ. Вони голодували протягом 16 днів, щоб влада погодилась на їх вимоги, які представляли цінність українського суспільства до права вибору та участі у державотворчих процесах, що притаманне й зараз нашій нації.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16529
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ganja.pdf318.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.