Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16526
Title: Сучасне дистанційне навчання: проблеми та перспективи
Authors: Цевух, Юлія
Цевух, Людмила
Keywords: дистанційне навчання
мотивація студентів до навчання
дистанційна робота
мотивація навчальної діяльності
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Цевух Ю. Сучасне дистанційне навчання: проблеми та перспективи / Ю. Цевух, Л. Цевух // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 169-174.
Abstract: Дистанційне навчання змінило умови і реалії звичного устрою освітнього процесу: відсутній єдиний фізичний простір, де б знаходились студенти і викладачі. Навпаки, кожен має можливість підключитись до заняття, знаходячись у різних місцях, що формує єдиний віртуальний простір. За нових умов, постають і нові питання: яким чином викладати матеріал, пояснювати завдання, заохочувати, мотивувати і, головне, контролювати засвоєння матеріалу і робити висновки про успішність студентів? Такі умови спричинили нові виклики і завдання як перед усією системою вищої освіти, так і і перед кожним викладачем, зокрема. Опинившись у незвичних умовах праці, викладачам доводиться переосмислювати та модифікувати існуючі та давно знайомі підходи до освітнього процесу. У зв’язку з впровадженням дистанційного навчання, вважається доцільним проведення поглибленого аналізу проблем навчання та мотивація студентів ВНЗ в сучасних умовах.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16526
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tsevukh Yulia.pdf312.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.