Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16512
Title: Гармонія в соціумі як стратегія розвитку сучасного суспільства
Authors: Міхальова, Юлія Олександрівна
Keywords: гармонія
суспісльтво
еволюція людства
соціум
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Міхальова Ю. О. Гармонія в соціумі як стратегія розвитку сучасного суспільства / Ю. О. Міхальова // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 137-139.
Abstract: Стратегія суспільного розвитку має зосереджуватися на пріоритеті гармонічного особистісного зростання людини, яка діє у зв’язку з духом та душею, задоволена п’ятьма сферами життя та реалізує потребу у подальшому їх розвитку. Нова стратегія розвитку суспільства та міжнародної безпеки, та гарантії ії забезпечення мають будуватися на природних закономірностях та орієнтиром має бути не лише розум, а й щастя, які в поєднанні народжують гармонію між духовним та матеріальним.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16512
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mikhalova.pdf295.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.