Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16509
Title: Викладання курсу «теорії держави і права» в системі teams: недоліки і переваги
Authors: Маринич, Д.
Keywords: професійна придатність юриста
теорія держави і права
цифровізація України
Microsoft Team
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Маринич Д. Викладання курсу «теорії держави і права» в системі teams: недоліки і переваги / Д. Маринич // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 132-137.
Abstract: У статті проаналізовано початковий період навчання у вищій школі, коли закладається професійна придатність юриста, формується його особистість. Україні користуються такими: Google Classroom, Zoom, Moodle, Edmodo, Classdojo, Google Meet, Microsoft Teams та багато інших. Але найчастіше використовують: Google Classroom, Zoom, Moodle, Google Meet та Microsoft Teams. Кожний заклад вищої освіти, незалежно від свого напряму, самостійно обирає сервіс роботи. Але національні університети отримали від держави можливість використання ліцензійного програмного забезпечення Microsoft та Microsoft 365. Ці програми надають широкі можливості для дистанційного навчання і проведення контролю за його результатами.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16509
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marynych.pdf311.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.