Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16505
Title: Формування soft skills у майбутніх працівників музейної сфери
Authors: Казначеєва, Людмила
Keywords: людська діяльність
технічні навички
професійні навички
hard skills
комунікативні навички
soft skills
працівники музейної сфери
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Казначеєва Л. Формування soft skills у майбутніх працівників музейної сфери / Л. Казначеєва // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С.125-129.
Abstract: Нard skills – технічні або професійні навички, пов’язані з діяльністю в галузі певних технологій, це основа певної професії. Ці навички, як правило, стійкі, вимірні, вони входять до переліку вимог, викладених, приміром, у посадових інструкціях, їх легко розкласти на ряд простих і кінцевих операцій. У майбутніх працівників музейної сфери, враховуючи сучасний компетентнісний підхід, має бути сформована низка навичок, викладених у відповідних Стандартах вищої освіти України для двох рівнів (бакалаврський, магістерський).
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16505
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kaznacheva.pdf276.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.