Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16503
Title: Люди літнього віку як соціальна спільнота
Authors: Лепеха, Інна
Keywords: люди літнього віку
матеральні та духовні потреби
соціальні проблеми людей літнього віку
соціальна робота з людьми похилого віку
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Лепеха І. Люди літнього віку як соціальна спільнота / І. Лепеха // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 122-125.
Abstract: Однією з тенденцій, що спостерігається в останні десятиліття в розвинутих країнах світу, є збільшення абсолютної чисельності та відносної частки населення літнього віку. Відбувається стійкий, досить швидкий процес скорочення загальної чисельності частки дітей і молоді в населенні і збільшення частки людей літнього віку. Для роботи з людьми літнього віку необхідно знати їх соціальне становище (минуле і сьогодення), психічні особливості, матеріальні та духовні потреби, і в цій роботі спиратися на наукові, соціологічні, соціально- психологічні, соціально-економічні. та інші види досліджень. Необхідно добре розбиратися в соціальних проблемах людей літнього віку.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16503
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lepekha.pdf300.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.