Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16491
Title: Ставлення українців до переселенців
Authors: Шпілєвая, Катерина
Keywords: права біженців
переселення українців
працевлаштування переселенців
безробіття
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Шпілєвая К. Ставлення українців до переселенців / К. Шпілєвая // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 77-81.
Abstract: Потік внутрішньо переміщених людей – це не лише виклики та проблеми. Це також можливість залучити до життя спільноти людей “ззовні”, які здатні привнести свіжі ідеї та новий професійний досвід. Безробіття стало викликом для місцевої влади у громадах, які прийняли багато переселенців. Війна не закінчиться найближчими тижнями, а волонтерська допомога переселенцям рано чи пізно вичерпається. Тому знайти роботу переселенцям – одна з найважливіших економічних проблем сьогодні.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16491
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Spilevaya.pdf309.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.