Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16490
Title: Бізнес під час війни
Authors: Масціпан, Валерія
Keywords: економіка України
фінансова криза
війна в Україні
бізнес
державна власність
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Масціпан В. Бізнес під час війни / В. Масціпан // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 74-77.
Abstract: У статті розкрито переваги ведення бізнесу під час війни. На нинішньому етапі розвитку економіки України, в умовах мирової і вітчизняної фінансової кризи, війни в Україні, зростання конкуренції на ринку товарів та послуг становиться актуальним проведення бізнес-планування роботи підприємств незалежно від форм власності. З падінням попиту на певний вид послуг гостро встає питання оптимізації існуючих бізнес-процесів і на підприємствах державної власності, де складання бізнес-планів обов’язкове. Такої оптимізації та перебудови своєї діяльності потребує і вищий навчальний заклад державної власності, який представляє платні освітянські послуги і, практично, виживає за рахунок збільшення таких послуг.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16490
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maszipan.pdf302.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.