Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16484
Title: Трансформація цінностей сучасного українського суспільства
Authors: Стойкова, К. М.
Keywords: українське суспільство
трансформація цінностей
аксіології
ціннісні трансформації
права людини
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Стойкова К. М. Трансформація цінностей сучасного українського суспільства / К. М. Стойкова // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 58-62.
Abstract: З початку своєї історії українці щиро шанували та намагалися зберігати цінності свого народу. На довгому та складному шляху незалежності українці створювали набували свої цінності, культуру, традиції. Змінюється світ та змінюється міркування суспільства. Духовні, матеріальні, економічні, усі складові завжди знаходяться у процесі трансформації. Україна наразі знаходиться на етапі кандидата на вступ у ЄС, що обумовлює багатьма вимогами, одне з них цінування та впровадження європейських цінностей. Розглянувши статистику, більшість українців цілком погоджуються з інноваціями. Нині йде обговорення на впровадження нового календаря свят, що прийшло до нас з Європи, а якщо звернутися до історії, то ми повертаємо наші національні традиції.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16484
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stoykova.pdf305.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.