Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16459
Title: Біженці та переселенці України під час війни (на матеріалах соціологічного дослідження)
Authors: Аліханіді, Олеся
Keywords: українське суспільство
біженці України
переселенці Украни
збройна агресія
фінансова допомога Україні
ризики й небезпеки переміщень
період воєнної ситуації
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Аліханіді О. Біженці та переселенці України під час війни (на матеріалах соціологічного дослідження) / О. Аліханіді // Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – С. 27-32.
Abstract: Українське суспільство сьогодні переживає значний кризовий період, пов’язаний з подіями російсько-української війни. Починаючи розгляд нелегкої ситуації сьогодення, варто перш за все розглянути події напередодні війни. До цього, найбільш руйнівною обставиною залишався збройний конфлікт на сході держави. Конфлікт, який розділив не тільки політиків та громадянське суспільство, а й сім’ї та особистості. На основі проведеного дослідження зроблено висновку, що біженці та переселенці досить складно переживають період російської агресії на Україну та вимушене переселення. Більшість з них бажає скорішого закінчення війни та повернення на Батьківщину.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16459
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olesya Alikhanidi.pdf319.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.