Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16456
Title: Південноукраїнські наукові студії
Authors: Університет Ушинського
Аньхойський університет фінансів та економіки (Китай)
Південно-українське відділення соціологічної асоціації України
Keywords: науково-практична конференція
філософія
українська ментальність
трансформація цінностей
менеджмент соціокультурної діяльності
освіта в глобалізованому суспільстві
програма конференції
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Південноукраїнські наукові студії : Програма та матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю [«Південноукраїнські наукові студії»], (Одеса, 14-15 грудня, 2022 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2023. – 222 с.
Abstract: 14-15 грудня відбулася вже традиційна V Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю студентів та молодих вчених «Південноукраїнські наукові студії», організатором якої є кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності та Південно-Українське відділення Соціологічної асоціації України. Конференція об’єднала представників різних ЗВО України в обговоренні глобальних проблем сучасності, стимулюванні публічних дебатів щодо викликів, які стоять перед суспільством в умовах сьогодення. До участі долучилися також студенти Аньхойського університету фінансів та економіки (Китай) в рамках україно-китайського освітньо-наукового проєкту «Освіта в глобалізованому суспільстві: філософія, менеджмент, культура (сучасні тенденції, економічні опції та міжнародні практики)» під головуванням к. філософських наук Катерини Ткаченко. Конференція проходила у змішаному форматі та об’єднала офлайн та онлайн учасників. Теми, винесені на обговорення під час конференції, були надзвичайно актуальними, науковий захід об’єднав молодих цілеспрямованих людей, які під керівництвом науково-педагогічних працівників створюють творче наукове середовище через реалізацію успішних проєктів, орієнтованих на підтримку нових наукових ідей, інновацій та обмін знаннями.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16456
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Education in a globalized society 2023.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.