Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16381
Title: Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Методика викладання математичної освітньої галузі» Ч. І (3 курс) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта денної та заочної форм навчання.
Authors: Haievets, Yana Stanislavivna
Гаєвець, Яна Станіславівна
Keywords: методика викладання математики
математична освіта
майбутніх учителі початкової школи
навчання математики молодших школярів
компетентності
методика навчання розв’язування задач
практичні заняття з математики
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Гаєвець Я. С. Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Методика викладання математичної освітньої галузі» Ч. І (3 курс) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта денної та заочної форм навчання / Я. С. Гаєвець. - Одеса: Університет Ушинського, 2022. - 29 с.
Abstract: Методичні рекомендації укладені відповідно до освітньо-професійних програм «Початкова освіта. Психологія», «Початкова освіта. Англійська мова та література», «Початкова освіта. Логопедія» та робочої програми навчальної дисципліни «Методика викладання математичної освітньої галузі» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 013 Початкова освіта денної та заочної форм навчання. Рекомендації розроблені для ознайомлення здобувачів освіти зі структурою та змістом навчальної дисципліни, теоретичними аспектами курсу, призначені для планування, підготовки та проведення практичних занять та самостійної роботи. Матеріали посібника можуть бути використані в освітньому процесі закладів вищої освіти, що забезпечить професійну підготовку майбутніх учителів відповідно до потреб початкової школи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16381
Appears in Collections:Кафедра математики і методики її навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Haievets Yana Stanislavivna 2022.pdf699.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.