Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16354
Title: Інтеграція інформаційних технологій у вивченні дисциплін образотворчого мистецтва
Authors: Тарасенко, Ольга Андріївна
Тарасенко, Ольга Андреевна
Tarasenko, Olga Andriivna
Keywords: комп’ютеризація
інформатизація
сучасні технології
комп’ ютерна графіка
дизайн
Issue Date: 2021
Publisher: Астропринт
Citation: Тарасенко О. А. Інтеграція інформаційних технологій у вивченні дисциплін образотворчого мистецтва / О.А. Тарасенко // Декоративно-прикладне мистецтво в національній системі художньо-педагогічної освіти : сучасний досвід і перспективи : тези доповідей І Всеукраїнської науково-практичної конференції; [упоряд. : О. В. Ткачук, Т. С. Штикало], (м. Одеса, 18–19 березня 2021 р.). — Одеса : ДЗ «Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського» (Астропринт), 2021. – C. 64-67.
Abstract: В умовах динамічно розвинутого сучасного світу всі сфери життя людини зазнають змін. У наші дні це відбувається все більш стрімко і динамічно. У зв’язку зі швидким розвитком науки і техніки відбуваються зміни в усіх сферах трудової діяльності, з’являються нові технології. Комп’ютеризація впливає на всі сфери життя сучасної людини, ці зміни не оминули й сферу художньої освіти. Сучасні технології дозволяють отримувати все більший обсяг необхідної інформації, дають можливість покращувати її якість і вдосконалювати її подачу. Інформатизація призводить до зміни характеру професійної діяльності. Таким чином, відбувається інтеграція інформаційно-комунікативних технологій в сучасну систему навчання. Це позитивно позначається на якості інформації та її подачі для подальшого засвоєння здобувачами.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16354
Appears in Collections:Декоративно-прикладне мистецтво в національній системі художньо-педагогічної освіти: сучасний досвід і перспективи (2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tarasenko.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.