Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16325
Title: Актуальні шляхи самовираження в сучасному декоративно-прикладному мистецтві
Authors: Богайчук, Людмила Романівна
Богайчук, Людмила Романовна
Bogaichuk, Lyudmila Romanivna
Keywords: декоративно-прикладне мистецтво
компетентність
традиції
здобувач освіти
Issue Date: 2021
Publisher: Астропринт
Citation: Богайчук Л. Р. Актуальні шляхи самовираження в сучасному декоративно-прикладному мистецтві / Л. Р. Богайчук // Декоративно-прикладне мистецтво в національній системі художньо-педагогічної освіти : сучасний досвід і перспективи : тези доповідей І Всеукраїнської науково-практичної конференції; [упоряд. : О. В. Ткачук, Т. С. Штикало], (м. Одеса, 18–19 березня 2021 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського» (Астропринт), 2021. – C. 6-7.
Abstract: Сьогодні справжнє мистецтво — соціально небайдуже мистецтво, яке спроможне сказати щось важливе після епатажу так званого «актуального мистецтва». Справжній інтерес у безкінечному світі куль- тур може викликати лише те, чим ми відрізняємося від інших. Художньо-естетична компетентність, як обізнаність у галузі мистецтва, прагнення та здатність реалізувати на практиці свій художньо-естетичний потенціал для одержання власного самовираження, результату творчої діяльності, знань, умінь та навичок, є цілеспрямуванням здобувача освіти, фахівця декоративно-прикладного мистецтва. Одним зі шляхів самовираження можна вважати участь у різноманітних творчих конкурсах та фестивалях. Такій вихід на загальну арену дає можливість творчим особистостям побачити себе та свій рівень у контексті інших учасників заходу. Саме для цього художньо-графічний факультет постійно організовує подібні заходи для студентів та викладачів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16325
Appears in Collections:Декоративно-прикладне мистецтво в національній системі художньо-педагогічної освіти: сучасний досвід і перспективи (2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohaichuk.pdf544.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.