Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16309
Назва: Сильні та слабкі сторони шахіста та їх вплив на шахову партію
Автори: Юровських, О. І.
Ключові слова: успіхи шахіста
методи шахового навчання
гра у шахи
Дата публікації: 2022
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Юровських О. І. Сильні та слабкі сторони шахіста та їх вплив на шахову партію / О. І. Юровських // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали VІ інтернет-конференції (м. Одеса, 17-18 листопада 2022 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2022. – С. 211-212.
Короткий огляд (реферат): Чим визначаються успіхи шахіста? Зазвичай, відповідаючи на це питання, виділяють два необхідні фактори, талант і працю. Проте одних здібностей та бажання працювати недостатньо. Велике значення мають фізична форма, спортивний характер і здатність концентруватися під час гри. Не менш важливо правильно вибрати напрямок роботи і зуміти якісно її виконувати. Звичайно, це дуже непросте завдання. Зрозуміло, щоб вибрати потрібний напрямок для самовдосконалення, потрібно критично осмислити свою гру та свої слабкості. На думку дуже великої кількості сильних шахістів, необхідною умовою зростання шахіста є серйозне вивчення своїх партій та слабкостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16309
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yurovsky O.pdf2.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.