Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308
Title: Роль спортивного психолога у підготовці та набуття спортивних результатів в майбутній професії професійній кар’єрі спортсменок, що займаються художньою гімностикою
Authors: Щекотиліна, Наталя Федорівна
Shchekotylina, Natalia Fedorivna
Щекотилина, Наталья Федоровна
Баліцька, М. О.
Keywords: спорт
художня гімнастика
фізичний та психологічний стан спортменок
Issue Date: 2022
Publisher: Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Щекотиліна Н. Ф. Роль спортивного психолога у підготовці та набуття спортивних результатів в майбутній професії професійній кар’єрі спортсменок, що займаються художньою гімностикою / Н. Ф. Щекотиліна, М. О. Баліцька // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали VІ інтернет-конференції (м. Одеса, 17-18 листопада 2022 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2022. – С. 206-210.
Abstract: Рівень розвитку сучасного спорту передбачає необхідність психологічного супроводу спортсмена в ході тренувальної та змагальної діяльності. Часто фізично та технічно добре підготовлені спортсмени програють лише через погану психологічну підготовленість. У статті розглядається поняття психологічного стану спортсменок під час тренувань та побуту, що займаються професійно-художньою гімнастикою та невід’ємною на наш погляд діяльністю спортивного психолога у їх кар’єрі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308
Appears in Collections:Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchekotylina Natalia Fedorivna.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.