Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16303
Title: Травматизм у спорті та профілактика спортивних травм (травми колінного суглобу у спортсменів, що займаються пауерліфтингом
Authors: Федорець, А. В.
Ігнатенко, Сузанна Олександрівна
Игнатенко, Сузанна Александровна
Ihnatenko, Suzanna Oleksandrivna
Keywords: пауерліфтинг
профілактика травматизму колінного суглоба
травматизм у спорті
профілактика спортивних травм
Issue Date: 2022
Publisher: Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Федорець А. В. Травматизм у спорті та профілактика спортивних травм (травми колінного суглобу у спортсменів, що займаються пауерліфтингом / А. В. Федорець, С. О. Ігнатенко // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали VІ інтернет-конференції (м. Одеса, 17-18 листопада 2022 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2022. – С. 192-194.
Abstract: У представленій роботі розкриваються загальні теоретичні і практичні аспекти профілактики травматизму колінного суглоба серед спортсменів, що займаються пауерліфтингом. Проаналізовано сучасні програми профілактики травматизму колінного суглоба в різних видах спорту, розроблено програму тренування з ціллю профілактики травматизму під час занять пауерліфтингом. Аналіз досліджень показує, що застосування специфічних програм профілактики травматизму колінного суглобу значно зменшують рівень травм серед футболістів, волейболістів, а, отже, призводить до покращення якості життя та виконання важливої участі для пацієнта. Розвиток спорту в Україні, як професійного так і аматорського спорту в Україні, робить дуже актуальними такі завдання Як: профілактика спортивних травм та вирішення покращення функціонального стану і темпу відновлення спортсменів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16303
Appears in Collections:Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fedorets.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.