Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16186
Title: Деякі методичні засади розвитку музично-стильових уявлень майбутніх фахівців у галузі музичного мистецтва в процесі фортепіанної підготовки
Authors: Лі Юйци
Keywords: музично-стильові уявлення
майбутні фахівці музичного мистецтва
фортепіанна підготовка
виконавська майстерність
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Лі Юйци Деякі методичні засади розвитку музично-стильових уявлень майбутніх фахівців у галузі музичного мистецтва в процесі фортепіанної підготовки / Лі Юйци // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства: матеріали і тези VІІI Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 14-15 жовтня 2022 р.). – Т.1. – Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. – С. 114-117.
Abstract: Музично-історичні та теоретичні дисципліни допомагають майбутнім фахівцями в галузі музичного мистецтва в опануванні знань про художні явища і стилі, що в подальшому сприяє ефективному перебігу освітнього процесу на практичних заняттях з музично-інструментальної, вокальної та диригентсько- хорової підготовки. Слід зауважити, що далеко не завжди ретельна увага з боку викладачів націлена на роботу щодо розуміння здобувачами особливостей інтерпретації творів різних стилів та епох, тоді як усвідомлення стилю, музично- стильові уявлення та вміння його передати є одними з найважливіших та необхідних ознак виконавської майстерності майбутніх фахівців.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16186
Appears in Collections:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2022) Т. 1.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Li Yuqi 2022.pdf2.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.