Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16148
Title: Методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Спортивно-педагогічне вдосконалення» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 017 Фізична культура і спорт
Authors: Підгірний, Олег Валерійович
Pidhirnyi, Oleh Valeriiovych
Keywords: спортивно-педагогічне вдосконалення
фізична культура і спорт
методичні рекомендації з фізичної культури
навчально-тренувальний процес
професійна діяльність вчителя фізичного виховання
майстерність спортивного педагога
практичні заняття
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Підгірний О. В. Методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Спортивно-педагогічне вдосконалення» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 017 Фізична культура і спорт / О. В. Підгірний. - Одеса: Університет Ушиснького, 2022. - 28 с.
Abstract: Спортивно-педагогічне вдосконалення для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 017 Фізична культура і спорт є однією з основних дисциплін навчального плану Інституту фізичної культури спорту і реабілітації Університету Ушинського. Вивчаються основні поняття і терміни щодо особливості професійної діяльності та майстерності вчителів і тренерів у сфері фізичної культури. «Спортивно-педагогічне вдосконалення» є однією з основних дисциплін навчального плану факультетів фізичної культури. Вивчаються основні поняття і терміни щодо особливості професійної діяльності вчителя фізичної культури та основи майстерності і професійного вдосконалення вчителя фізичної культури. За останні роки спортивно-педагогічне вдосконалення вчителів та тренерів набирає значних обертів у сфері фізичної культури та спорту, збагачується рівень знань, умінь і навичок, з’являються нові методики, погляди та методи навчально-тренувального процесу.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16148
Appears in Collections:Кафедра спортивних ігор

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pidhirnyi Oleh Valeriiovych 2022.pdf345.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.