Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16147
Title: Методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Спортивно-педагогічне вдосконалення» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура)
Authors: Підгірний, Олег Валерійович
Pidhirnyi, Oleh Valeriiovych
Keywords: спортивно-педагогічне вдосконалення
методичні рекомендації з фізичної культури
практичні заняття
оздоровча діяльність
фізична підготовленість
самостійна робота студентів
методи навчально-тренувального процесу
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Підгірний О. В. Методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Спортивно-педагогічне вдосконалення» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) / О. В. Підгірний. - Одеса6 Університет Ушиснького, 2022. - 27 с.
Abstract: Дисципліна «Спортивно-педагогічне вдосконалення» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) є однією провідних дисциплін робочого навчального плану Інституту фізичної культури спорту і реабілітації Університету Ушинського. В межах дисципліни «Спортивно-педагогічне вдосконалення» майбутні вчителів фізичної культури здобувають знання щодо основних понять і термінів особливостей професійної діяльності та майстерності вчителів і тренерів у сфері фізичної культури. У системі фізичного виховання студентів назріла необхідність проведення занять, спираючись на можливості та схильності до різних видів оздоровчої діяльності. Різноманітність занять, що проводяться, у багатьох випадках зумовлює зацікавленість та бажання студентів займатися фізичними вправами взагалі та фітнесом зокрема. Необхідність вивчення наукових основ впливу занять в групах на рівень фізичної підготовленості, а також планування оздоровчо-тренувального процесу послужили підставою для проведення цього дослідження. Використання системного підходу під час проведення занять із дисципліни спортивно-педагогічного вдосконалення сприяло підвищенню ефективності фізичних навантажень, які виконуються на заняттях. За останні роки спортивно-педагогічне вдосконалення вчителів та тренерів набирає значних обертів у сфері фізичної культури та спорту, збагачується рівень знань, умінь і навичок, з’являються нові методики, погляди та методи навчально-тренувального процесу.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16147
Appears in Collections:Кафедра спортивних ігор

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pidhirnyi Oleh Valeriiovych 2022.pdf503.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.