Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16146
Title: Методичні рекомендації для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Педагогічна майстерність тренера-викладача» для здобувачів освіти першого освітнього рівня (бакалавр) вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт
Authors: Підгірний, Олег Валерійович
Pidhirnyi, Oleh Valeriiovych
Keywords: тренер-викладач
педагогічна майстерність тренера
методичні рекомендації з фізичної культури
підвищення педагогічної майстерності
майбутні фахівці з фізичної культури
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Підгірний О. В. Методичні рекомендації для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Педагогічна майстерність тренера-викладача» для здобувачів освіти першого освітнього рівня (бакалавр) вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт / О. В. Підгірний. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 41 с.
Abstract: Педагогічна майстерність – це високе мистецтво навчання і виховання, що постійно удосконалюється. Підвищення педагогічної майстерності доступне кожному педагогу. Метою видання є формування знань, умінь та навичок педагогічної майстерності, комунікативної компетенції, уміння викладання в сучасних умовах, підготовки конкурентоспроможних фахівців. Методичне видання має на меті розкриття не лише аспектів педагогічної майстерності, основні її складові, а й іміджу сучасного викладача та основні принципи його формування. Методичні рекомендації містять матеріал, необхідний для безперервного вдосконалення педагога з урахуванням його освіченості, потенціалу, досвіду, рівня педагогічної майстерності, творчості та прагнення до досконалості. Видання призначено для викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів та бажаючих пізнати складові та шляхи підвищення педагогічної майстерності.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16146
Appears in Collections:Кафедра спортивних ігор

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pidhirnyi Oleh Valeriiovych 2022.pdf402.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.