Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16115
Назва: Методичні рекомендації для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Методики з обраного виду спорту (за видами спорту)» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівня 3 року навчання зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт"
Автори: Романенко, Сергій Степанович
Romanenko, Sergey Stepanovich
Ключові слова: методичні рекомендації зі спорту
критерії оцінювання завдань
аспекти спортивної підготовки
самостійні завдання
спортивної підготовки в обраному виді спорту
управління тренувальною та змагальною діяльністю спортсменів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Романенко С. С. Методичні рекомендації для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Методики з обраного виду спорту (за видами спорту)» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівня 3 року навчання зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт": метод. рекомендації / С. С. Романенко. - Одеса: Університет Ушинського, 2022. - 28 с.
Короткий огляд (реферат): Структура методичних рекомендацій відповідає плану та програмі навчальної дисципліни «Методики з обраного виду спорту (за видами спорту)» для закладів вищої освіти педагогічного профілю. У методичних рекомендаціях подано плани практичних занять з курсу, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, критерії оцінювання виконаних завдань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16115
Розташовується у зібраннях:Кафедра спортивних ігор

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Romanenko Sergey Stepanovich.pdf877.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.