Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетрушко, К. Т.-
dc.date.accessioned2022-11-02T12:39:24Z-
dc.date.available2022-11-02T12:39:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПетрушко К. Т. Особливості емоційних станів студентів у період карантинних обмежень / К. Т. Петрушко // Актуальні проблеми психології особистості : теорія, досвіт, практика : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (28-29 квітня 2022 р.) / відп. ред. О. П. Саннікова; ПНПУ імені К. Д. Ушинського, каф. загальної та диференціальної психології соціально-гуманітарного факультету. – Одеса : ФОП Бєлий А.Є., 2022. – С. 112-116.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16047-
dc.description.abstractТривалі карантинні обмеження негативно впливають на емоційну сферу студентів. Основною причиною є відсутність живого спілкування, що є необхідним для особистого розвитку та переходу до наступного етапу становлення. Для покращення емоційних станів необхідно збільшувати обсяг ресурсів та моральної підтримки. Карантинні обмеження створюють перешкоди для повноцінного розвитку студентства, особливо це стосується юнаків молодших курсів. Важливу частину процесу пошуку себе займають хобі, що отримали обмеження у доступі. Розваги та дозвілля обмежились помешканням та інтернет ресурсами. В таких умовах розвиток молодої, активної людини стає неможливим.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherФОП Бєлий А. Є.uk
dc.subjectкарантинuk
dc.subjectемоційна сфера людиниuk
dc.subjectстресові умовиuk
dc.subjectемоційне благополуччяuk
dc.subjectпандемія COVID-19uk
dc.subjectкарантинні обмеженняuk
dc.titleОсобливості емоційних станів студентів у період карантинних обмеженьuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Актуальні проблеми психології особистості: теорія, досвід, практика (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petrushko K. 2022.pdf2.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.