Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15933
Назва: Моделі страхування професійної відповідальності адвоката: поняття та класифікація
Автори: Чекмарьова, Лариса Юріївна
Chekmarova, Larysa Yu.
Ключові слова: моделІ страхування адвоката
професійна відповідальність адвоката
поняття «модель»
види страхування професійної відповіда-льності адвокатів
Дата публікації: 2019
Видавництво: ВД «Гельветика»
Бібліографічний опис: Чекмарьова Л. Ю. Моделі страхування професійної відповідальності адвоката: поняття та класифікація / Л. Ю. Чекмарьова // Правове життя сучасної України : у 2 т. : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 17 трав. 2019 р.) . – Одеса : ВД «Гельветика», 2019. - Т. 2. - С. 125–128.
Короткий огляд (реферат): У тезах надається виділення окремих моделей страхування професійної відповідальності адвоката. Специфічними особливостями класифікації моделей страхування професійної відповідальності адвоката є цілісність вивчення процесу, що дозволяє побачити не тільки складові цього виду страхування, але й зв’язки між ними та можливість вивчення процесу запровадження окремих моделей в законодавстві до їх реалізації. Моделі досить різноманітні, як за роллю в процесі пізнання, так і за способом їх реалізації. Спільним для всіх моделей є те, що вони мають дослідницький характер. Отже, вважаємо, під поняттям «модель страхування професійної відповідальності адвоката», слід розуміти теоретичну конструкцію, яка характеризує страхування професійної відповідальності адвоката через його основні складові.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15933
Розташовується у зібраннях:Кафедра політичних наук i права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chekmarova Larysa Yu 2019pdf119.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.