Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15922
Title: Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4-го року навчання за спеціальністю 014.021 Середня освіта (Англійська мова та література). Ч. 1. Higher education. Law and crime
Authors: Мельниченко, Галина Володимирівна
Melnychenko, Halyna Volodymyrivna
Лук'янченко, Ірина Олегівна
Lukyanchenko, Iryna Olegivna
Keywords: навчальний посібник
майбутній вчитель англійської мови
іншомовна та інформаційно-комунікаційна компетентність
англійська мова
практика усного і писемного мовлення
вища освіта
закон і правопорушення
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Мельниченко Г. В. Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4-го року навчання за спеціальністю 014.021 Середня освіта (Англійська мова та література). Ч. 1. Higher education. Law and crime / Г. В. Мельниченко, І. О. Лук'янченко. - Одеса: Університет Ушинського, 2022. - 240 с.
Abstract: Навчальний посібник укладено з метою розвитку іншомовної та інформаційно-комунікаційної компетентності майбутнього вчителя англійської мови і літератури, здатного до саморозвитку й творчого осмислення професійної й особистісної сфер існування. Посібник призначено для аудиторної або самостійної роботи з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» здобувачів освіти 4-го року навчання спеціальності 014.021 Середня освіта (Англійська мова та література). Навчальний посібник укладено з метою розвитку іншомовної та інформаційно-комунікаційної компетентності майбутнього вчителя англійської мови і літератури, здатного до саморозвитку й творчого осмислення професійної й особистісної сфер існування. Посібник призначено для аудиторної або самостійної роботи з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» здобувачів освіти 4-го року навчання спеціальності 014.021 Середня освіта (Англійська мова та література).
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15922
Appears in Collections:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Melnychenko Halyna Volodymyrivna_2022.pdf4.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.