Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15850
Title: Навчальний посібник з дисципліни «Публічні фінанси» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціально-поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія» та 281 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форми навчання]
Authors: Музиченко, Ганна В’ячеславівна
Muzychenko, Hanna Vyacheslavivna
Коляда, Тетяна
Keywords: соціально-поведінкові науки
політологія
самоконтроль
питання для самоконтролю
тематика рефератів
тематика презентацій
тематика доповідей
тематика розрахункових завдань
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Музиченко Г. В., Коляда Т. А. Навчальний посібник з дисципліни «Публічні фінанси» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціально-поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія» та 281 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форми навчання]. Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2022. 100 с. (5,5 а.а.)
Abstract: Навчальний посібник складено відповідно до освітньо-професійної програми «Політологія» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціально-поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія» і освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» містять тексти лекцій, теми практичних занять з дисципліни, які супроводжуються переліком питань для самоконтролю, тематикою рефератів, презентацій, доповідей, розрахункових завдань та списком рекомендованих джерел інформації, нормативно-правових актів тощо, які стануть в нагоді здобувачу при підготовці до практичних занять з дисципліни та сприятимуть якісному засвоєнню матеріалу.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15850
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Publischni Financy.pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.