Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15820
Title: Особливості створення декоративної композиції та її роль у розвитку творчих можливостей учнів на заняттях з декоративно-прикладного мистецтва в дитячих закладах мистецької освіти
Authors: Шершень, Галина Миколаївна
Keywords: декоративно-прикладне мистецтво
декоративний розпис
композиція
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Шершень Г. М. Особливості створення декоративної композиції та її роль у розвитку творчих можливостей учнів на заняттях з декоративно-прикладного мистецтва в дитячих закладах мистецької освіти / Г. М. Шершень //Декоративно-прикладне мистецтво в національній системі художньо-педагогічної освіти: сучасний досвід і перспективи: тези ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції; [упоряд. : О. В. Ткачук, Т. С. Штикало], (м. Одеса, 16–17 березня 2022 року). - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського (Астропринт), 2022. – С. 61-64.
Abstract: Слово «композиція» вживається в різних випадках науковцями,мистецтвознавцями, художниками, педагогами, архітекторами. В декоративному мистецтві композиційні закони допомагають майстру знайти міру, гармонію, відповідність орнаменту до основи і до навколишнього середовища. Декоративно-прикладне мистецтво допомагає успішно розвивати в дітях сміливість в роботі, прагнення до прикрашання, активно сприяє розвитку емоційно-естетичного відношення до світу, викликає інтерес і любов до рідного краю.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15820
Appears in Collections:Декоративно-прикладне мистецтво в національній системі художньо-педагогічної освіти: сучасний досвід і перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shershen.pdf276.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.