Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15775
Title: Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Логопедія з методикою викладання» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти
Authors: Притиковська, Світлана Дмитрівна
Pritykovskaya, Svetlana Dmitrievna
Keywords: методичні рекомендації
логопедія з методикою викладання
плани практичних занять
критерії оцінювання
навчально-дослідні завдання
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Притиковська С. Д. Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Логопедія з методикою викладання» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти / С. Д. Притиковська. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. - 53 с.
Series/Report no.: П;
Abstract: Мета навчальної дисципліни «Логопедія з методикою викладання»: підготувати фахівців, здатних ідентифікувати та розв’язувати складні задачі і проблеми у сфері спеціальної та інклюзивної освіти, що передбачають проведення досліджень, здійснення інновацій та характеризуються невизначеністю умов і вимог.Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта. Подано анотацію дисципліни, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни, перелік питань до заліку, екзамену.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15775
Appears in Collections:Кафедра дефектології та фізичної реабілітації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pritykovskaya Svetlana Dmitrievna.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.