Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15770
Title: Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології в освітньо-корекційній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти
Authors: Лещій, Наталія Петрівна
Leshchii, Nataliia Petrovna
Keywords: методичні рекомендації
Інінноваційні технології в спеціальній освіті
корекційний педагог
корекцінйа робота
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Лещій Н. П. Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології в освітньо-корекційній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти / Н. П. Лещій. - Одесча: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. - 34 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта. Подано анотацію дисципліни, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни. Мета навчальної дисципліни «Інноваційні технології в спеціальній освіті»: сформувати у здобувачів вищої освіти готовності до інноваційної діяльності в галузі спеціальної освіти; інтеграція та удосконалення знань здобувачів вищої освіти щодо здійснення корекційної функції професійної діяльності корекційного педагога; формування вмінь упровадження традиційних та інноваційних форм корекційної роботи з дітьми, що мають порушення психофізичного розвитку.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15770
Appears in Collections:Кафедра дефектології та фізичної реабілітації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Leshchii Nataliia Petrovna.pdf526.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.