Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15752
Title: Кваліфікаційна (магістерська) робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної (магістерської) роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 053 «Психологія» за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія»
Authors: Савенкова, Ірина Іванівна
Savenkova, Irina Ivanіvna
Keywords: методичні рекомендації
виконання кваліфікаційної (магістерської) роботи
захист магістерської роботи
наукове дослідження
вимоги до оформлення магістерської
правила цитування та посилання на джерела
критерії оцінювання магістерської
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Савенкова І. І. Кваліфікаційна (магістерська) робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної (магістерської) роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 053 «Психологія» за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» / І. І. Савенкова. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 102 с.
Abstract: Методичні рекомендації складено відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 09.07.2018 року № 1/9-434 «Щодо рекомендацій з навчально-методичного забезпечення» та Положення про організацію самостійної роботи студентів Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського» від 26 червня 2020 року і містять опис вимог щодо виконання кваліфікаційної (магістерської) роботи, критерії оцінювання, зміст вимог щодо оформлення та захисту кваліфікаційної роботи. Призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 «Психологія», які навчаються за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15752
Appears in Collections:Кафедра психіатрії, медичної та спеціальної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Savenkova Irina Ivanіvna 2022.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.