Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15751
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Патопсихологія та основи психіатрії» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія спеціалізації «Клінічна та реабілітаційна психологія»
Authors: Савенкова, Ірина Іванівна
Savenkova, Irina Ivanіvna
Keywords: патопсихологія та основи психіатрії
методичні рекомендації
практичні заняття
критерії оцінювання
діагностика результатів навчання
тести для самоперевірки
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Савенкова і. І. Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Патопсихологія та основи психіатрії» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія спеціалізації «Клінічна та реабілітаційна психологія» / І. І. Савенкова. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 36 с.
Abstract: Методичні рекомендації містять систематизоване викладання навчальної дисципліни "Патопсихологія та основи психіатрії" завдання до практичних занять та виконання самостійної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія; висвітлюють загальні й окремі питання патопсихології відповідно до нових стандартів навчальної програми. Подано анотацію дисципліни, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни; плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу, індивідуальні навчально-дослідні завдання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15751
Appears in Collections:Кафедра психіатрії, медичної та спеціальної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Savenkova Irina Ivanіvna 2022.pdf969.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.