Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15747
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Психологія часу у клінічній та реабілітаційній психології» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія спеціалізації «Клінічна та реабілітаційна психологія»
Authors: Савенкова, Ірина Іванівна
Savenkova, Irina Ivanіvna
Keywords: методичні рекомендації
психологія часу у клінічній та реабілітаційній психології
плани практичних занять
технологічна карта дисципліни
навчально-дослідні завдання
критерії оцінювання
діагностування результатів навчання
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Савенкова І. І. Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Психологія часу у клінічній та реабілітаційній психології» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія спеціалізації «Клінічна та реабілітаційна психологія» / І. І. Савенкова. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 41 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Психологія часу у клінічній та реабілітаційній психології» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціалізації «Клінічна та реабілітаційна психологія» містять систематизоване викладання навчальної дисципліни, завдання до практичних занять та виконання самостійної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія; висвітлюють загальні й окремі питання клінічної психології відповідно до нових стандартів навчальної програми. Подано анотацію дисципліни, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни; плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу, індивідуальні навчально-дослідні завдання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15747
Appears in Collections:Кафедра психіатрії, медичної та спеціальної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Savenkova Irina Ivanіvna 2022 .pdf806.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.