Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15479
Title: Вплив сучасних інформаційно-комунікативних технологій на свідомість людини
Authors: Харитонов, О. О.
Keywords: свідомість
феномен свідомості
інформаційно-комунікативні технології (ІКТ)
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Харитонов О. О. Вплив сучасних інформаційно-комунікативних технологій на свідомість людини / О. О. Харитонов // Південноукраїнські наукові студії : Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю, (Одеса, 15 грудня, 2021 р.). – Одеса, 2022. – С. 127-129.
Abstract: Розглядаючи проблему впливу інформаційно-комунікативних технологій на свідомість людини, консолідуємось з думкою українського вченого Олександра Бухтатия, що питання модернізації державної політики у сфері інформаційних відносин та здійснення публічних комунікацій на сучасному етапі розвитку української держави є надзвичайно актуальним. Тому що право на інформацію, свободу вираження поглядів та переконань у ХХI ст. здобуло нових сенсів та пріоритетів – сучасному громадянину вже не достатньо отримувати та мати доступ до об’єктивної інформації, а мати право на якісну комунікацію. Але, як зазначає О. Бухтатий, доводиться констатувати, що «до сьогодні з огляду на існування певних об'єктивних (складність регламентних та законодавчих процедур) та суб'єктивних (громіздкість державно-управлінського апарату ірраціональна бюрократизація та відсутність чітких регламентованих процедур тощо) причин, здійснення ефективних публічних комунікацій не відбувається, що на сьогодні значною мірою стосується сучасного українського суспільства».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15479
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kharitonov.pdf3.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.