Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15474
Title: Основні напрями написання значення кохання в філософії
Authors: Білоусова, К. О.
Keywords: любов
філософія кохання
кохання в філософії
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Білоусова К. О. Основні напрями написання значення кохання в філософії / К. О. Білоусова // Південноукраїнські наукові студії : Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю, (Одеса, 15 грудня, 2021 р.). – Одеса, 2022. – С. 70-72.
Abstract: По-перше, в сучасному світі, любов - це не поширене явище, її місце займають різні форми несправжньої любові, які насправді, є численними формами розкладання любові. Людське щастя полягає в тому, щоб розважатися, отримувати задоволення від життя і людей які тебе оточують. Розважатися - це значить отримувати задоволення від вживання і споживання товарів, видовищ, їжі, напоїв, людей, сигарет, книг, кінокартин - все споживається і поглинається. Всі предмети духовні та матеріальні, стають предметом обміну і споживання. По-друге, саме любов у нашому житті дозволяє побороти усі негараздами. Вона може піднести людину на хвилях радості, скидати у вир безнадії та туги. Саме заради того щастя варто жити. Любов - це найпотаємніше з усіх людських почуттів. Вона надихає поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про неї, людині не вистачило б цілого життя. По-третє, проаналізувавши дослідження відомих філософів, ми прийшли до висновку, що «любов» залишається однією із найбільших таємниць людського існування.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15474
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bilousova.pdf3.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.