Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15472
Назва: Добродійність як чинник зміцнення духовності особистості
Автори: Грабар, Н. Г.
Ключові слова: політика благодійності
меценацтво
благодійні організації
духовний розвиток особистості
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Грабар Н. Г. Добродійність як чинник зміцнення духовності особистості / Н. Г. Грабар // Методологія та технологія сучасного філософського пізнання : збірник матеріалів VІ Міжнародної наукової конференції студентів, молодих вчених та науковців, присвяченої 30-річчю створення кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності та 205-річчю Університету Ушинського (Одеса, 20-21 травня 2022 року) / оргком. : А. В. Красножон, О. А. Копусь, Г. В. Музиченко, Є. В. Борінштейн. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 60-62.
Короткий огляд (реферат): Чинити добро та надавати добровільну допомогу людям вважається давньою традицією. В Україні набуває поширення державна політика благодійності та меценатства на духовний розвиток особистості, зокрема Інститут Президента України. Доброчинна благодійна діяльність незалежної України регламентується Законом «Про благодійну діяльність та благодійні організації». Згідно з нормативним документом, меценатство розглядається як «...благодійна діяльність у сферах освіти, фізичної культури і спорту, культури та мистецтва, охорони культурної спадщини, науки і наукових досліджень». Влада і громадські організації співпрацюють на ниві меценатства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15472
Розташовується у зібраннях:Методологія та технологія сучасного філософського пізнання (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Grabar N. 2022.pdf1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.