Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15372
Назва: Питання якості юридичної освіти в Україні: від педагогіки до андрагогіки
Автори: Борисова, Олеся Олегівна
Borysova, Olesya Olehivna
Ключові слова: якість вищої освіти
юридична освіта
адрагогіки
освітні послуги
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Борисова О. О. Питання якості юридичної освіти в Україні: від педагогіки до андрагогіки / О. О. Борисова // Освіта та соціалізація особистості : матеріали Х Інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, присвяченої 30-річчю створення кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності та 205-річчю Університету Ушинського (Одеса, 22-23 квітня 2022 року) / оргком. : А. В. Красножон, О. А. Копусь, Г. В. Музиченко, Є. В. Борінштейн. – Одеса: Університет Ушинського, 2022. – С. 31-35.
Короткий огляд (реферат): Говорячи про педагогічну майстерність та професійну компетентність викладачів юридичних вишів, не можна не відзначити, що зараз існує багато відкритих та доступних ресурсів, які пропонують корисний матеріал для самовдосконалення освітян. Та навіть готові методичні комплекси: варіанті ділових ігор, квестів, мозгових штурмів, моделювання та прогнозування, сценарії роботи в малих та великих групах, творчих та креативних завдань, виконання яких і стане тим практичним досвідом для здобувачів, які розвиватимуть їх компетентність та формуватимуть базу навичок. Саме на цьому і має робитись акцент, під час лекційних та семінарських (практичних) занять, які проводяться в ЗВО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15372
Розташовується у зібраннях:Освіта та соціалізація особистості (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Borisova O. 2022.pdf1.76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.