Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15318
Title: Партнерство як інноваційна форма взаємодії в сфері освіти: зарубіжний досвід для України
Authors: Матвєєнко, І. В.
Keywords: партнерство
сфера освіти
соціально-економічний розвиток держави
інновації в освіті
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Матваєєнко І. В. Партнерство як інноваційна форма взаємодії в сфері освіти: зарубіжний досвід для України / І. В. Матвєєнко // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції (15 червня 2022 року) / оргком. Н. М. Черненко, О. М. Соловейчук. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 126-129.
Abstract: На сьогодні термін «партнерство» вже перестає бути суто академічним та дискусійним поняттям. Сучасні тенденції та інтенсивність розвитку суспільства створюють нові передумови для налагодження комунікації між різними групами, в яких на зміну конкуренції (а то й протистояння) приходить конструктивний діалог і порозуміння. Налагодження партнерських відносин стає одним із найважливіших підходів у діяльності інституцій на шляху досягнення спільних цілей, запорукою важливих змін у громадах і суспільстві, в тому числі і в сфері освіти.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15318
Appears in Collections:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Matveyenko 2022.pdf5.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.