Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15315
Назва: Вправи для зменшення стресу та психологічної травми
Автори: Луценко, О. В.
Ключові слова: стрес
психологічна травма
подолання психологічної травми
емоційне переживання
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Луценко О. В. Вправи для зменшення стресу та психологічної травми / О. В. Луценко // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції (15 червня 2022 року) / оргком. Н. М. Черненко, О. М. Соловейчук. – Одеса : Університет Ушинського, 2022. – С. 118-120.
Короткий огляд (реферат): Існує багато методик та технік подолання психологічної травми. Більшість із них передбачають індивідуальну роботу психолога з потерпілою особою. Для цього потрібна велика кількість кваліфікованих фахівців та поширення відповідних знань серед населення. Друга особливість більшості таких методик — вони всі пов'язані з необхідністю розповідати про пережиті психотравмуючі моменти. Це може призвести до ретравматизації постраждалого та до вторинної травматизації психолога, що зрештою призводить до професійного вигорання фахівця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15315
Розташовується у зібраннях:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lutsenko 2022.pdf5.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.