Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15298
Title: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Соціальна психологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія, 2 курс
Authors: Вдовіченко, Оксана Володимирівна
Vdovichenko, Oksana Volodymyrivna
Keywords: методичні вказівки
соціальна психологія
самостійна робота з психології
аудиторні заняття
навчально-дослідні завдання
критерії оцінювання
навчально-методичне забезпечення
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Вдовіченко О. В. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Соціальна психологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія / О. В. Вдовіченко. – Одеса: Університет Ушинського, 2022. – 46 с.
Abstract: Методичні вказівки складено відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 09.07.2018 року № 1/9-434 «Щодо рекомендацій з навчально-методичного забезпечення» і містять опис навчальної дисципліни, загальні положення щодо самостійної роботи, зміст самостійної роботи, рекомендації щодо виконання основних видів самостійної роботи, глосарій та список рекомендованих джерелз навчальної дисципліни «Соціальна психологія». Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 053 «Психологія». Мета навчальної дисципліни «Соціальна психологія»: формування у здобувачів системи знань про соціально-психологічну реальність, закономірності спілкування та взаємодії людей в сумісній діяльності, соціально-психологічні погляди на особистість, психологію груп та масових явищ.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15298
Appears in Collections:Кафедра теорії та методики практичної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vdovichenko Oksana Volodymyrivna 2022.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.