Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15297
Title: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Соціальна психологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія, 1 курс
Authors: Вдовіченко, Оксана Володимирівна
Vdovichenko, Oksana Volodymyrivna
Keywords: методичні вказівки
самостійна робота з психології
соціальна психологія
навчально-дослідні завдання
розв’язання практичних та творчих завдань
аудиторні завдання
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Вдовіченко О. В. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Соціальна психологія»для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія / О. В. Вдовіченко. – Одеса: Університет Ушинського, 2022. – 36 с.
Abstract: Методичні вказівки складено відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 09.07.2018 року № 1/9-434 «Щодо рекомендацій з навчально-методичного забезпечення» і містять вступ, мету та завдання самостійної роботи, рекомендації щодо виконання окремих видів робіт, зміст самостійної роботи з дисципліни, критерії оцінювання, термінологічний словник, рекомендовані джерела інформації,питання для самоконтролюз навчальної дисципліни «Соціальна психологія». Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 053 «Психологія". Метою навчальної дисципліни єформування у здобувачів уявлень про закономірності спілкування та сумісної діяльності людини, розуміння основних соціально-психологічних явищ; ознайомлення із методами соціально-психологічного дослідження.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15297
Appears in Collections:Кафедра теорії та методики практичної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vdovichenko Oksana Volodymyrivna 2022.pdf918.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.