Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/15254Full metadata record
| DC Field | Value | Language | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гриценко, Вікторія | - | 
| dc.contributor.author | Hrytsenko, V. | - | 
| dc.date.accessioned | 2022-07-04T19:55:32Z | - | 
| dc.date.available | 2022-07-04T19:55:32Z | - | 
| dc.date.issued | 2022 | - | 
| dc.identifier.citation | Гриценко В. До питання впровадження сучасних інформаційних технологій у підготовку майбутніх перекладачів / В. Гриценко // Актуальні проблеми філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі: міжнародний журнал. – Вип. 5. – Одеса; Харбін : Харбінський інженерний університет, 2022. ‒ С. 87-89. | uk | 
| dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/15254 | - | 
| dc.description.abstract | Впровадження курсу сучасних інформаційних перекладацьких технологій у навчальну програму майбутніх перекладачів є невід’ємною складовою підготовки висококваліфікованих спеціалістів. Засвоївши правильну культуру використання сучасних перекладацьких технологій у своїй діяльності ще під час навчання, молоді спеціалісти мають перед собою набагато більше перспектив стати конкурентоспроможним фахівцем на сучасному ринку перекладацьких послуг. | uk | 
| dc.language.iso | other | uk | 
| dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»; Харбінський інженерний університет" | uk | 
| dc.subject | автоматизований переклад | uk | 
| dc.subject | САТ-системи | uk | 
| dc.subject | конкурентоспроможний спеціаліст | uk | 
| dc.title | До питання впровадження сучасних інформаційних технологій у підготовку майбутніх перекладачів | uk | 
| dc.type | Article | uk | 
| Appears in Collections: | 2022 Вип. 5 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Hrytsenko V. 2022.pdf | 5.1 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
