Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15220
Title: Південноукраїнські наукові студії
Authors: Університет Ушинського
Південно-українське відділення соціологічної асоціації України
Аньхойський університет фінансів та економіки (Китай)
Keywords: філософія
менеджмент
культура
науково-практична конференція
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Аньхойський університет фінансів та економіки
Citation: Південноукраїнські наукові студії : Матеріали IV Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю, (Одеса, 15 грудня, 2021 р.) / наук. ред. та уклад. О. Б. Петінова. – Одеса, 2022. – 161 с.
Abstract: 15 грудня 2021 року відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та молодих вчених із міжнародною участю «Південноукраїнські наукові студії», організаторами якої виступили кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Університету Ушинського та Південно-Українське відділення Соціологічної асоціації України. В рамках україно-китайського освітньо-наукового проєкту «Освіта в глобалізованому суспільстві: філософія, менеджмент, культура (сучасні тенденції, економічні опції та міжнародні практики)» (Університет Ушинського – Аньхойський університет фінансів та економіки) до заходу долучились студенти КНР. Наукова комунікація проходила у змішаній формі – онлайн та офлайн форматах. Із доповідями, яскравими презентаціями, власними коментарями виступили студенти факультету іноземних мов, початкового навчання, історико-філологічного та соціально-гуманітарного факультетів як Університету Ушинського, так і ЗВО-партнерів. У конференції також узяли участь члени наукових гуртків кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності та аспіранти спеціальності 033 «Філософія».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15220
Appears in Collections:Південноукраїнські наукові студії (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Naukovi studii 2022.pdf3.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.