Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15187
Title: Методичні рекомендації щодо забезпечення практичної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з дисципліни «Наративна психологія» за спеціальностями 053 Психологія
Authors: Фурман, Анатолій Анатолійович
Foorman, Anatoliy Anatoliyоvych
Keywords: наративна психологія
методичні рекомендації
організація практичної роботи
приклади тестових завдань
наративний модус
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Фурман А. А. Методичні рекомендації щодо забезпечення практичної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з дисципліни «Наративна психологія» за спеціальностями 053 Психологія / А. А. Фурман. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 23 с.
Abstract: Методичні рекомендації складено відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 09.07.2018 року № 1/9-434 «Щодо рекомендацій з навчально-методичного забезпечення» і містять пояснювальну записку, вказівки щодо організації практичної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня, мету та зміст практичної роботи з дисципліни «Наративна психологія», приклади тестових завдань та контрольної роботи, а також список літератур. Предметом вивчення «Наративної психології» є особистість у наративному вимірі (індивідуальний досвід особистості, відображений у наративних текстах (оповідях), породжених у результаті когнітивних та інтерпретаційних процесів). Наративний модус аналізу і розуміння людиною власного життєвого шляху дозволяє осмислювати суть певної (проблемної) ситуації, допомагає розібратися у собі, вибудувати більш продуктивну стратегію взаємодії з довкіллям.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15187
Appears in Collections:Кафедра теорії та методики практичної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Foorman Anatoliy Anatoliyоvych 2022.pdf436.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.