Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15059
Title: Активізм радикальних течій в країнах ЄС
Authors: Деревянко, О. Г.
Keywords: течій в країнах ЄС
соціально-економічні процеси
економічна політика
радикальні політичні сили
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Деревянко О. Г. Активізм радикальних течій в країнах ЄС / О. Г. Деревянко // Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри : матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Одеса, 3 червня 2020 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2020. – С. 81-85.
Abstract: Процеси піднесення радикальних політичних сил в європейських країнах мають розглядатися як системна загроза не тільки для інтеграційного проекту ЄС, в тому числі з огляду на залучення до їхньої підтримки Росії, але і як довгострокова загроза для континентальної безпеки. У сучасному європейському суспільстві роль політичних партій є однією з головних у вирішені найважливіших проблем суспільства, формуванні політичного курсу країни, визначенні її зовнішньої політики та геостратегії. Не менш важливим є вивчення ідеологій політичних партій, адже саме ідеологія і декларує позиції партії, щодо системи цінностей у суспільстві і подальших напрямків розвитку.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15059
Appears in Collections:Сучасні виклики соціально-політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри (2020)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Derevianko 2020.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.